martes, 20 de mayo de 2014

L'educació, el moviment i jo.

Ahir va començar la setmana d’avaluació i vam començar la classe fent un petit examen sobre ideologies. Mes tard vam fer una activitat que em va parèixer molt curiosa. Al igual que el primer dia de classe, teníem que dibuixar en un paper el que era per l’educació del moviment per a nosaltres per tal de veure si havia canviat la nostra idea.
Jo vaig fer el següent dibuix (està a la inversa ja que la cam fa la foto així) i m’agradaria que intentareu interpretar el seu significat abans de llegir la descripció que faré baix de la imatge:




Aquest dibuix representa el concepte de l’educació del moviment per a mi. En primer lloc veiem una persona corren. Aquesta persona em representa a mi i esta corrent per tal de simbolitzar que el que fa, ho fa a traves del moviment. A la seva esquena trobem una motxilla que simbolitza l’acumulació de coneixements.

Pel que fa al camí, aquest es el camí de l’educació amb pujades i baixades que representen moments mes i menys complicats. Per últim trobem caixes que haurem d’obrir per tal d’anar adquirint coneixements i el símbol del infinit al final ens ve a dir que aquest es un camí que no te fi.


També volia dir que la caixa al capdamunt de la costera simbolitza que potser, continuar quan el camí es mes difícil pot valer la pena.

2 comentarios:

  1. Se nota un meritorio esprint final, pero un tanto atropellado. Veo un conjunto de entradas inconexas y superficiales. Todo muy rápido, muy atropellado. Se nota que no has madurado las ideas, que no has profundizado, que no te has preocupado en aportar alguna reflexión, conocimiento, experiencia que DE VERAS nos ayude a comprender más y mejor los temas que hemos tratado. No crees? La dedicación es una condición necesaria para dar cuenta de tu valía.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. puede que las entradas sean de mayor o menor calidad, no lo se, pero las he ido haciendo durante el curso. Pretendía entregar el blog a papel pero creí que de esta forma podría aportar algún documento gráfico. Quizás no le he dedicado todas las horas que debería, pero creo que he hecho lo que he podido.

      Eliminar