miércoles, 14 de mayo de 2014

Posters

Par tal de plasmar el que hem après en el tema 1 hem fet una activitat que m'ha paregut molt interessant. La classe es va distribuir en grups de 2-3 persones per tal d'elaborar un poster que plasmés un dels vists en el tema 1 sobre la concepció del cos i el moviment. 

Cada grup ha elaborat un poster i al arribar a classe l'ha penjat en un lloc determinat d'aquesta. D'aquesta manera la resta de la classe, respectant els grups, ha anat passant per tots els posters veient el treball dels companys.

Quan ja s'ha passat per tots els posters el grup s'ha reunit per tal d'intercanviar opinions sobre els distints treballs dels companys i posteriorment evaluarlos. Personalment, m'han paregut molt interesants tots els posters però ha habut un treball que m'ha paregut molt bo i molt original. Un dels companys, en lloc d'elaborar un poster, ha fet ell la funció d'aquest pintant-se diferents paraules per diferents parts del seu cos. Des del meu punt de vista, ha estat molt ben aconseguit ja que ha utilitzat el propi cos per a referirse a la seva concepció.

Crec que aquesta activitat ens ha servit per veure distints punts de vista sobre un mateix tema i d'aquesta manera ens hem beneficiat del treball de tots els nostres companys a més, al ser una classe tant interactiva, hem pogut intercanviar coneixements i experiències amb la resta de la classe.

No hay comentarios:

Publicar un comentario